I made this widget at MyFlashFetish.com.


Sunday, 15 May 2011

Teacher

Semua sedia maklum bahawa Teacher ialah salah satu aset penting dalam kehidupan ini
Teacher atau alah.... panjang sangat la teacher to,aku tukar guru lah pulak,heheh,jangan marah!!
ok,guru,guru pengganti ibu bapa semasa di sekolah.kalau tak de guru macam mana korang nak belajar.
cuba cita sikit,kalau tak da guru macam mana nak amik paper!
ha cakap pasal paper,actually aku takut ni bila result keluar nati,terutamanya killer paper macam CHEMISTRY and ACCOUNTING paper.
Ha tengok,pasal tak belajar betul-betul dengan guru lah aku anggap paper to paper killer.
cubalah korang fikir kalo tak da guru,korang konfem semua exam korang ke Laut..hehehe
sorrry kalau terasa to.
Tujuan aku post ayat sebegini rupa yang macam ayat taubat ni,taubat ke kalau bace to???
opps,ok continue sebenarnya sempena hari guru yang akan datang nilah,aku nak pesan kat korang semua agar JENG JENG JENG!!!!
ha bunyinye begini
1)hormati guru
2)layan guru macam layan parent
3)belajar bersungguh-sungguh
4)sentiasa tolong guru.....(Tolong senyap lah..)
5)doakan guru
6)cintai guru..(bukan cinta monyet tapi cinta anak beranak)
7)yang lain tunggu nati ye..

ok,sempena hari guru ni,aku harap semua members aku kat luar sana memfollow.???
memfollow!!macam nak suruh follow je,heheh,kalau boleh lah,tak lah sebenarnya mengikuti semua teknik yang dah dipostkan ni lah.aku harap semua members aku ialah seorang yang berjaya bukan sahaja berkat parent mu,usaha mu tapi kerana berkat guru-guru mu yang sudah penat send ilmu kat korang,ok

dan dikesempatan ini aku ingin wish,
SELAMAT MENYAMBUT HARI GURU BUAT SEMUA GURU-GURU KAT LUAR SANA TERUTAMANYA GURU-GURU KESAYANGANKU DI SMK SERI PINANG DAN TERUTAMA SEKALI LAGI BUAT GURU KELAS YANG SENTIASA LAJU BAK KERETA API EXPRESS CIK JASMIN JAMIRUN.
I HOPE I STILLL BREATH WHEN I COME TO MY SCHOOL WITH MY SUCCES
HAPPY TEACHER'S DAY....

No comments:

Post a Comment