I made this widget at MyFlashFetish.com.


Friday, 14 October 2011

Jom Main !!!

huh zaman keanak-anakan masih belum tamat lagi..
pelbagai cabaran harus ditempuh sebelum memasuki arena kedewasaan..
hahaha,lawak la...
ha hari aku cuma nak share something yang korang rasa ianya
great...
apa aku mencarut ni,ah endahkan je!!!
hari ni aku telah menyertai satu permainan dengan geng kengkawan aku.


kalau korang nak tahu seumur hidup aku tak pernah bermain
permainan ini.
HA menakjubkan,hari ni aku sudah tahu untuk bermain "rondes" atau
apa-apa je la yg sewaktu denganya.kalau betol la aku eja...
ala yang adik sedara dengan softball to yang dalam cerita doremon to..
ermmm agak best jugak la walaupun hanya jadi ANAK KELADI je...ermmm
sabor je la...
but seronok-seronok jugak tegok geng main,tapi aku seronok nya lain sebab
habis satu badan kena gigit dek NYAMUK yang nakal...

kekadang aku rasa hidup ini penuh kesunyian tapi sebenarnya aku yang meyembunyikan diri ini
ha megarut je ayat....
apa-apa pon best la aku dapat join geng semua walaupon hanya menjadi ANAK KELADI and kena gigit NYAMUK...
apa-apa pun THANKS MY FRIENDS..

1 comment:

  1. ak ke ue? siot r lu lokman!bile ko amik gmbar ue?

    ReplyDelete