I made this widget at MyFlashFetish.com.


Monday, 27 June 2011

KEM DAYANG....STARSHIP,TON TON...

WE ARE..
STAR..STAR..STAR..STAR.....
SHIP......

Hai semua reader kat luar to,hari ni ada story best sikit...
ha actually aku baru balik drpd KEM DAYANG,PEKAN NENAS,JOHOR
best giler cakap ko,macam2 ada
mula-mula bila sampai je,aku dah kata x best,bosan,menakutkan....
hehehe,itu anggapan pertama
after join semua aktiviti termaasuk dpt jmpa abg faci yg berkaliber
aku rasa macam x nak balik....

walaupon penat giler macam nak tot tot tot
but ke[enjoy]yan kat sito x dpt ditukar ganti...

ha apa aktivtiti yg best
1)jungle traking kat hutan sampai ada yang jatuh berguling2
2)cross paya guna tali,DALAM BEB
3)keluarkan bola pingpong dlm paip bocor,AIR STRAWBERY KOW
4)baling telor dari atas langit.....x pecah...STARSHIP
5)buat menara straw
6)keluarkan pingpong guna kerjasama kumpulan
7)campak tayar dalam kesunyian
8)nyayi lagu tema sampai hilang anak tekak
9)opps...payutnye ni no 2,but ok lor,,,,simulasi peperangan...
10)dapat jumpa tuan sukri n abg faci yg terBAIKKKK...


ha,aku harap cikgu SMK SERI PINANG boleh la,teruskan aktiviti di KEM DAYANG,PEKAN NENAS
kerana...
pastinya budak budak terhibur dan dpt belajar dgn enjoys...


thanks kpd semua ABG faci...
abg kamarul,syah,afzanizam,rasyid,sukri,dafi....
hope jumpa lagi pada masa yang akan datang....