I made this widget at MyFlashFetish.com.


Monday, 16 May 2011

Sekali Lagi???

Hai semua ari ni aku sebagai seorang murid yang berdedikasi nak sambung cerita semalam ni,
nak dengar tak,of course lahkan,maklumlah aku ni cute,semua suka,huhuhu,sorryy kalau melebih..
ok melesuri usul pada kali ini iaitu SEKALI LAGI???,ape to?eee pelik je...
ok citanye begini,pada zaman pemerintahan Tn.Hj.Aminuddin pada tahun 2010
tercatatlah dalam diary bahawa seramai 30 orang budak comel menjadi ahli 4 ANGGUN


ha sambung cerita,
budak-budak yang giler-giler belako ni semua warga 4ANGGUN dan kelas ini telah dipimpim oleh seorang wirawati jelita yang bergelar cik jasmin jamirun




kalau korang nak tahu,cik gadis ni saya gelar dia sebagai kereta api tanpa break.
nak tahu kenapa??
this because bila dia cakap laju giler hapir semua student tertinggal ibarat kereta api lalu kat stesen tapi tak dapat berhenti,huhuhu...

ok sambung setelah setahun bersama akhirnya masa yang mendukakan telah tiba iaitu majlis perpisahan......time ni disebabkan along kelas telah berjaya mengutip duit yang banyak,so kitaorang buat majlis kat luar,time ni memang best giler maklumlah dapat makan but still nolstagia

NOW 2011
OK sekarang nak masuk pendefinian usul iaitu SEKALI LAGI???,
sekarang tahun 2011 dimana masa kami bertemu semula dalam satu bumbung yang sama dan sambung penggajian yang sama untuk final exam SPM...
OK seperti biasa setiap tahun setiap kelas akan ada seorang guru kelas dan kami di teratak 5ANGGUN menanti-nantikan saat kemunculan itu
dan tak disangka-sangka perkataan ini terhambur dari lidah ku iaitu SEKALI LAGI???
sambil dengan diselit kegembiraan yeepiii cikgu jasmin jadi guru kelas lagi,huuuraaiiiiooo..

sekarang hari guru kedua dalam hidupku bersama denganya...ha kan dah terunkai maksud usul kan.
so sebelum tutup pen diambil dan sebelum buku ditutup aku ingin meluahkan something terbaikkk punya..
I HOPE ALL STUDENT 4ANGGUN 2010 AND 5ANGGUN 2011 WILL SUCCESS IN A FUTURE AND CAN CAME AGAIN TO SHOW TO OUR TEACHER,CIK JASMIN JAMIRUN AND MAKE BLISSNESS TO ALL PEOPLE....
ok la power punya ayat,sebelum mengakhiri post kali ni aku nak selitkan satu gambar untuk dishare bersama,ok bye....