I made this widget at MyFlashFetish.com.


Saturday, 14 May 2011


click to create your own

Hari Yang Membosankan

Hai semua members members kat luar sana apa kabor semua,sihat...
harapnya sihat disamping keluarga mu yang di sayangi,ha tengok tajuk pon da tahu da BOSAN
sudah menjadi lumrah dunia adakala suka n ada kala macam nilah bosan ya amat
Tapi punca kebosanan hari ini is dimana SeMEMANGNYA bosan la,hehehhe
da bosan boleh lagi bergurau senda,bak kata orang,gurau senda membawa bahagia
ha tok semua members kat luar sana to kalo bosan buat la sesuatu yang mengembirakan
macam kalo aku bosan selalunya aku akan TIDOR...or MAKAN...hehehehe,gempakkan..
of course la,hidup mesti gempak punya,kasi gegar ini dunia
emmm,ok la members ku sekalian,ari ni tak banyak yang boleh tulis maklum la BOSAN,so aku nak cari
makanan jap kat dapur ku itu,kita jumpa lah lain kali,ok and but the ways sorry,k sebab ari ni x da cerita yang best nak share kat korang semua,ok bye.......SWEET DREAM