I made this widget at MyFlashFetish.com.


Monday, 10 October 2011

Nak pi ke TAK NAK????

HAI semua lama rasanya menghilangkan diri sementara,
so selepas lama menghilangkan diri hari ni aku nak muncul
seketika,huhuhu,n before that ari ni aku cuma nak share gambar
tempat yang aku tak suka sampai bila2..

ha kalau korang semua nak tahu,itu ialah gambar kem PLKN yang
abang aku kena pergi.
jauh dilubuk hati ni aku memang tak nak pergi,tapi jauh jugak di dasar
hati ku ini teringin nak pergi..
ha,jangan endahkan yang ini..

ha aku dengar jugak ramai yang jadi gemuk lepas masuk PLKN,
errrr makin seram sejuk nak masuk situ,
mana taknya aku da disenarai panjang untuk pergi tok budak 1994,
ssi pertama pulak to....
ermm tak pe la,kalau da ditakdirkan,aku terima but,,,JAUH-JAUHKAN LAH IA...