I made this widget at MyFlashFetish.com.


Monday, 14 March 2011

Hari Yang Memenatkan......

hai korang semua,penat btul la hari ni geram nye....pg ada klas add math,ptg ada klas physics,malam nak kena uat texs perbahasan lg,aaaaaaaaa,penatnye,,,,,maklumla aku ni kan org pentig sbab tu la penat,mcam2 keje yg kena uat.....lg satu da la pg tadi aku kena g pasar,eeee x gemar den!!!!!korang kalo ada ape2 events kat tmpat blajar ke,keja ke,jgan la sertai byak-byk mcam aku ni ha,x larat nak urus lg,tension tahu x......but the ways x pe sbab da terlanjur kan,oopss bukan tlanjur kat bilik tapi terlanjur hati nak uat to ini...ok la kita jumpa pd pengeditan lain kali ok sbab penulis hensem ni nak g tida jap,jap agi nak g klas fizik yg boring to,bye,ah sbelum lupa ni aku sertakan sekali gmbar sblum aku penat,ok,gua caw dulu,bro......