I made this widget at MyFlashFetish.com.


Saturday, 26 March 2011

jumpa lagi...

hello korang jumpa lagi,,,,da lame kan x edit blog,rindu pulak nak menaip....heheheh,ok ari ni aku nak share pasal my self,korang da tahu kan aku masuk pertandingan bahas peringkat daerah,ha ni nak cita ni,aku puye group berjaya masuk ke separuh akhir,best giler la.mula-mula lawan sultan alaudin,juara bahas 2009,x sangka-sangka group aku menang,,,,than lawan kelapa sawit yg pelik to,menakjubkan is where aku jadi pembahas terbaik,terkejut aku x percaya giler aku bole jadi pembahas terbaik.....it rezeki aku kot,,,ari senin ni aku akan lawan sekolah tunku  abdul rahman putra,eeee seram giler,what matter how smk seri pinang pasti menang n pergi final,so org x ley ckap smk seri pnang x bagus,,,,,,,smk seri pinang la yg terbagus sekali dlm daerah kulaijaya,ada faham,ok la penat la,kita jumpa time lain je la,ok,hai fun to you all and don't forget to pray for smk seri pinang to succes......