I made this widget at MyFlashFetish.com.


Sunday, 3 April 2011

best giler....

hai korang ape kabo semua nye...lame x edit blog kan,x pe ari ni aku nak share 1 benda besar dlm hidup aku...aku baru abis kem natural nature taw,korang nakl tahu x program ni best giler smpai x dpt nak di kata,,,hanya air mata yg boleh menergkanye...aku kan jadi faci yg comel,so aku ade la jaga 1 group,group ni pd mulanye smua x reti kejasama buat hal sendiri je,tapi mlm ke2 ade slots iaitu slots kawan yg smpai smua nagis after this end the end sblum nak balik kitaorg ade sesi perpisahan,masa to smua bdak popuan yg truk to nagis dgn faci lain skali,bdak laki pulak aku nmpak cuba cover air mata,disebabkan aku lelaki aku pon try cover air mata ku,,kitaorg faci-faci ni berat hati nak berpisah dgan adik2 thun ni,rasa x nak balik,diaorg pon sama,masa diaorang nak balik,rmai peseta lelaki yg nagis sbab berat hati nak blik,,,,,aku pon sedih la teringin nak jmpa diaorg lagi,ok la aku nak smbung recollect memotries ni,kita jumpa lg lpas aku siap nagis,ok,bye,,,,,,