I made this widget at MyFlashFetish.com.


Saturday, 11 June 2011

terakhir kalinya untuk semua

hello everyone,lame x cite dengan korang ye
ok la,cuma kali ni x banyak nak share cuma
nak inform je dimana ni adalah post terakhir
sebelum spm menjelma.
aku agak sedih jugak la sebab dah lama
x edit blog dan sekarang pulak post yang terakhir.

emmm,sedihnye,but is ok because aku x akan pergi
mana-mana,cuma stop seketika je
ha buat semua pembaca jangan tacing-tacing taw
kalau x cepat nanti,hehhe

ok la,buat semua pembaca yang nak berhubung dengan
aku bolehlah chat kat fb je sebab sekarang ni hanya
fb je yang digunapakai,so apa-apa hal see you guy on fb

ok lah korang semua selamat tinggal
kita jumpa lagi selepas spm 2011
hope see you all again here
and jangan dilupa aku disini
sedihnye,ok lah bye.....