I made this widget at MyFlashFetish.com.


Friday, 20 May 2011

lame menyepi...

hai korang semua,ape cite sekarang,
ha mesti rindu nak baca blog aku kan
of courselah sape yang tak nak bace blog ni
rugi taw,hehehe.

ha selepas beberapa ketika menyepikan diri
kini ceritera hidupku kembali mengedit
hari ceritera hidupku nak share pasal perjalanan
yang agak memboasankanlah.

nak tahu pergi mane???
ha ni yang nak inform ni,
baru-baru ni group smk seri pinang
telah mengikuti satu rombongan hari guru di bandar putra

kalau korang nak tahu rombongan to ialah
salah satu rombongan yang paling aku tak suke
because what???
because tak best langsung macam tak ada arah tuju je..

dahlah tak da hala tuju
diselit lagi dengan panas mentari yang merobek moodku
eee,geram giler,tapi yang penting
dapat elak daripada belajarlah,hehehe


ha tukar cerita pulak
hari ni adalah hari examination sejarah
kali ni betul-betul teruk
sebab aku macam tak study langsung
hari ni sebenarnya tak da mood langsung bila difikirkan pasal
SEJARAH...

ha alamak maghrib da masuk la
masa untuk berundur dulu
kita jumpa masa yang lain,ok