I made this widget at MyFlashFetish.com.


Tuesday, 24 January 2012

GONG XI FA CAI 2012

hai,hai,hai,saya ada benda nak share dengan awak...ye awak la,yang tersangkut kat blog lapuk ni...
ha ari ni sebab da lama tak edit blog ni(sebab berkerjaya),tersentuh pulak hati ni nak share something..
sebelum to ek...
GONG XI FA CHAI,
NI XIAN KUAI LE,
WONG XE RU YE.
kepada semua kaum tong hua di malaysia khasnya yang terbaca blog haru biru ni..

ok la,sebut pasal GONG XI FA CHAI,semua orang tahu,
LIMAU,
KUIH BAKUL,
MERAH,
YE SANG,
BALIK KAMPUNG(jalan jem)and paling penting sekali

ANG PAU....rm 100,200,300...

ok la,sambung ceritanye lagi,
hari ni semua kaum tong hua menyambut happy lunar year buat hari yang kedua dalam tahun NAGA AIR..(dia duduk dalam air kot).
tak pe la,yang saye nak share is,ari ni saya dapat ANG PAU....WOW...WOW...

ha terkejut kan,to la,ni la first time dalam hidup saya dapat ANG PAU...walaupun nilainya agak SIKIT la sangat,hihihi(secret),but ok la..
hari ni saya ni mengedik memfolow my daddy pergi rumah kawan(tauke besar sawit) yang beragama tong hua di yong peng,that why la,i get ANG PAU DRAGON YEARS 2012..
cuba tengok budak atas ni,banyak ONG kan....
ha sebenarnya itu je nak share,tak da benda lain,sebab makin hari,saya yang penuh gaya ni dah makin malas menaip...biasala...
Tidur lagi bagus...
hermmmm,ok la tak tahu la nak cakap apa,yang penting dapat ANG PAU,and lastly..

HAPPY CHINESS NEW YEARS....

No comments:

Post a Comment