I made this widget at MyFlashFetish.com.


Friday, 18 March 2011

Hai Korang, Korang, korang Semua.....




hai sepeti biasa la,korang semua budak skema nak tulis post ni,,ari ni aku nak share kat korang semua psal antara kegemaran aku yg x boleh di lupuskan lg.....CARTOOOON,hehehehehe,,,,carton antara minat aku walaupon x reti  lukis catoon tapi sukle la tegok carton carton kat tv to ha...macam upin ipin but aku x berapa gemar karton yg ber robotik sagat,slow and picture yg kelam kelabu nampak asap..hahhah,,,ok la x byak la nak share kat korang ari ni sbab aku pon nak tido awal ari ni esok nak kena g bahas..ha baru teringat pasal bahas,ari to phone aku mati x tahu la ade sms msuk ke x,yg aku tahu ari to ade latih bahas,bila smpai skola korang nak tahu x skola kosong x da org,but aku still cool  abab masa to aku ingat diorang dtg lmbat,aku pon tunggu la,..........................................................setengah jam kemudian....masih x muncul muncul,aku da begang dgn sorang pak cik tua yg ckapjawa dgan aku....aku tension aku pon balik la jln kaki....bila smpai ruma aku cpat cpat bukak phone,korangt nak tahu rupenye latihan di batalkan,time to geram gila la,tapi x pe mybe to ujian dpt menang dlm bahas kot,harap harap la,ok la penat da ni menaip x henti-henti,kita continue later ok,opps lupe pulak mcam biasa yg aku uat,disertakan sekali gmbar-gmbar menarik tok korang smua,bye.......