I made this widget at MyFlashFetish.com.


Saturday, 19 March 2011

selamat malam..........

hello korang semua jmpa lagi dlm post ari ni yg mana ari ni aku nak share pasal kereta kegemaran aku buat masa ini,,.,,,korang cuba teka kereta apa yg aku minat,...confirm x dpat kan,ha ni yg nak cita ni aku skrang beralih arah dibuai badai ke arah kereta yg aku tertarik yg berharga RM 146,888,,,wow...mahalnye,memang la mahal baru standed dgan aku,btul x.......peugeot 3008,itula nama yg di beri kepadanye...hehehe,best giler ah kalo aku drives balik kampung bwak keta to kan,mesti best punya la....tapi aku masih x tahu adakah ia bkal menjadi milik aku atau tidak,tetapi disebabkan aku ni ialah smart study,aku yakin bahawa aku pasti akan mendapatkanye,hemhem ni kereta pada masa ni la x tahu nati ade kereta yg bleh mgganti tempat RM 146,888...but the aku ari ni pon nak rehat awal sbab esok aku nak travel pergi ke batu pahat sbab pak cik aku akhirnya berkahwin jugak......sorang sorang keluaga aku kahwin entah bila aku nak kahwin rasanye....x pa nati aku kahwin aku buat besar besaran punya bagi gempak 1 malaysia,ok la aku nak tido dulu n sperti biasa aku serta kan gambar sbagai lambg post ari ni but mybe ni bukan gambar kereta aku la but ok la cantik la juga,hehehehe,ok bye.........................

No comments:

Post a Comment