I made this widget at MyFlashFetish.com.


Tuesday, 15 March 2011

hahahahaha.......................

hai korang semua,tgah uat pe ha,kalo da baca mcan ni maksdnya tgah nak folow blog aku la kan,heheheh,ok la ari ni aku rasa agak happy bcause texs tok bahas aku hampir prefect,,,,kelas fizik pon aku x masuk sbab practice bahas,,,bagus.....tapi aku kesian jugak kat ckg fizik ari ni sbab 5 org je yg dtg,kalo aku la yg jadi ckg to mesti aku cingcang2 bdak2to,ha post ari ni nak share psal memory stuff yg aku ade la..sbnarnye byak brang memory yg aku ade tapi aku ni kan seorg tg suke collect mug,so 2 tahun lpas mase birthday aku aku dpt present from,eh eh,screct yg pnting brang to msih lg mnjadi favorite aku,aku dpt sbiji mug yg cntik n buat aku tersntuh juga la walpon present birthday but value memory dia melebihi harga  peougeout 3008 yg aku idamkan,opps sorry kalo eja x btul,maklumla aku ni bkan terra dlm english education ni,but the ways yg pnting aku nak psan kat korang smua kalo dpt somthing yg brnilai to bukan harganye ye,tapi memory,smpan la baik2 n bleh jdikan ia knangan yg mgamit nostagia,ok la aku da ngantuk ni,kita jmpa pada post yg akan dtg ok,bye,sweet dreamm......

No comments:

Post a Comment