I made this widget at MyFlashFetish.com.


Monday, 9 May 2011

Killer OR gILLER...

HA korang yang tegah reading reading my blog to,tegiang je tajuk to mesti mengagetkat kalian semua kan,MYbe la,hehe,hari ni aku nak story satu story yang korang boleh bezakan ianya killer ke giller....ok masa makan nak sampai ni,pertama sekali aku nak lah cita aku ni baru amik exam satu paper to,,korang nak tahu tak yang paper to aku boleh ibaratkan sebakang mechineGUN yang datang untuk khas untuk aku,,,,firstly nye is,oppps tadi da pertama ni nak firstly pulak,eh tak pa la ekkk tadi mukadimah sekarang nak masuk cita dah,ok jom degar,seumur pelayaran hidup yang penuh nestapa ini,aku tak pernah exam paper macam to,korang nak tahu kertas hari ni susah ya amat yang macam machineGUN tadi to,eeee macam nak bakar je paper to tadi,nasib ni bukan cita hantu kak limah,heehhe gurau je,ok untuk kesusahan untuk exam aku dah biasa je macam dah sebati je,kalo gagal to aku la to,ok continue,susah tak pe name pon exam tapi yang aku tak gemar telesuri paper to is BANYAK GILLER.....ibarat macam amik 7 paper susah and banyaknya,,eeee geram nye masa dapat paper tadi,HA sekarang korang boleh buat timbang tara kes,ianya KILLER ke GILLER,bagi aku dua-dua sama bak kata iklan minuman to 2 dalam 1.ha ok la kalo yang baru jumpa blog ni lepas baca follow la aku,hhehe,kalo tak nak tak pe aku tak kisah,ok reader reader yang lain kita jumpa lagi next next next time yang x buzy ok,bye.....

No comments:

Post a Comment